MERDEKA!!!! MERDEKA!!!!

Monday, May 24, 2010 Posted by: KIDbrush®, 3 comments

Watch out! Watch out!! KID's coming now... oh yeah oh yeah... waisehmen lega gila kepala hotak haku kerja dah bereh. 98% accepted plak tuh hah hoh hah hoh bangga sungguh haku! Haku bebas!! Haku free!! Merdeka!! Merdeka!! yaribaa angreyy  yabedabeduuu!!


HAKU BIZI KE ???

Thursday, May 20, 2010 Posted by: KIDbrush®, 8 comments

Sumpah!! haku bizi giler2 minggu neh sampai minggu depan! Dateline Isnin depan buat haku terkejar sana terkejar sini terkejar sinun! Sampai mata air pon haku lupa nak nak layan. Dah lama haku tak tido kat pjbt. Semenjak 2 menjak neh, situ laaa pjbt haku situ laaa bilik tido haku. Adeheiiii!!!!!!!!


TUNJUK AJAR HAKU SIFUUUUU!!

Sunday, May 16, 2010 Posted by: KIDbrush®, 9 comments

Happy Teacher's Day... ucapan ikhlas untuk semua Guru-Guru dan Cikgu-Cikgu serta Sifu-Sifu yang pernah mendidik dan mengajar haku sehingga ke tahap neh. Walupun hade yang dah x kenal haku... dan haku  bg clue untuk refresh memori sifu-sifu sekalian. Remember... "Ishk" haaa.. dapat tak haa kan kan tak ingat la tu


TAFSIR MIMPI

Sunday, May 16, 2010 Posted by: KIDbrush®, 6 comments

Mimpi... Pernahkah korang mimpi? Mimpi indah, mimpi ngeri, seram, sedih... mimpi basah??!! Betul ke mimpi tuh hade maksud disebaliknya? Atau cuma mainan tidur. Atau... mungkin korang tidur x basuh kaki...


KID BERANGAN NAK JADIK ' THE ROCK '

Saturday, May 15, 2010 Posted by: KIDbrush®, 6 comments

If you smell la la la la!!!  What KiD is cooking (megi hoh hoh). n3 hampehh haku berangan nak jadik 'The Rock' Dwayne Johnson. Pasai haku mc hari neh, maleh nak p pejabat. Dah x tau nak buat hape haku pon selongkar la almari BeLL. Sememangnya adik haku neh pompuan. Tapi suka sesangat nonton WWE @ WWF. Harap rupa je lembut ala cikaro Korea, tp pe'el jauh beza malah la neh dok gila sakan joint MMA (Mix Martial Art).


PDRM CUTI PENUH 11 JUN 2010 - 11 JUN 2011!!!!

Tuesday, May 11, 2010 Posted by: KIDbrush®, 9 comments

Aduyaiii... Harimau Biru, sejak last-last neh dah makin bertambah isu-isu hangat pasukan keselamatan nombor 1 dunia neh. Hade saja yang x kena. Agaknya lepas neh kuasa-kuasa depa di turunkan lagi sama label dengan Pasukan Rela kot, x pon sama mcm jaga. Agaknya itulah kehendak masyarakat kita yang berpendidikan tinggi neh...


SELAMAT HARI IBU

Sunday, May 09, 2010 Posted by: KIDbrush®, 10 comments

Love You Mama.... Dari haku sekecik tapak tangan mak haku  belai dengan penuh kasih sayang. Jenuh dok layan kerenah macam2 perangai haku. 1 minit pon x penah lupakan haku sampai laa.. tangan mak haku x cukop nak tadah. Kalu dulu macam tatang minyak penuh, skang neh haku x tau dah, macam tatang anak gajah kot hoh hoh


BLOGGER MELAMPAU!!

Friday, May 07, 2010 Posted by: KIDbrush®, 6 comments

Haku Sergah!!  haaa... inilah akibatnya bila dah melampau sangat cuba nak aniaya orang len. Tau la kat alam maya internet neh, semua org bleh bermuka-muka. Tapi hagak-hagak la. Jgn la naya org len. Bukan hade pekdah pon


HAKU KENA TAG!

Wednesday, May 05, 2010 Posted by: KIDbrush®, 6 comments

Haku kena TAG!!  yee.. dh lama benau haku x menjawap sebarang TAG walau sebatang ayat pon. Selama neh haku berjaya ngelat dari kena TAG dgn kengkawan. tetiba sorang blogger comel kiut miut MisZack TAG haku. Adeheii! meleleh hingus haku jawap kui kui...


MUVIE MARATHON

Wednesday, May 05, 2010 Posted by: KIDbrush®, 3 comments

Naik muntah haku menonton 10 DVD none stop! Sampai makan pon haku buat Pizza dilivery! Wat ever ini adalah salah satu daripada weekend Day Breaker Ja'vuu list haku. Pengalaman menarique, perbuatan normal hujung minggu yang haku besa buat tapi haku  carca merbakan  ke arah lebih ekstrem! Hasilnya? Lumayan pak!! Berikut adalah komen dan sinopsis haku pada muvies yg haku dok ligan dalam tempoh 24 jam....


DAY BREAKER JA'VUU~

Sunday, May 02, 2010 Posted by: KIDbrush®, 5 comments

Bored?! hari-hari buat benda yang sama everyday again n again? Terpaksa jugak buat kerana the only jobs for living? No choice? Tak tau hape nak buat walaupun hade 2 days off a week? Atau... x pernah enjoy your life hanya sebab life too short or maybe semua tu mengarut dan buang masa? Well think of it carefully...


KENAPA HAKU KERAP HILANG?

Saturday, May 01, 2010 Posted by: KIDbrush®, 3 comments

HILANG LAGI?!  begitulah gamaknya kengkawan haku salu tanya bila haku sat-sat ilang, pastu timbul balik. Tak kemana pon, dalam Malaysia je yob. Kengkadang je haku dan rakan-rakan keluar dari bumi BERTUAH neh.